CANLI Anadolu Efes-Galatasaray TİVİBU SPOR MAÇ LİNKİ
23.10.2021 - 14:46

CANLI Anadolu Efes-Galatasaray TİVİBU SPOR MAÇ LİNKİ

Anadolu Efes ile Galatasaray’ın bugün saat 20.15’de karşı karşıya geleceği mücadele, Tivibu Spor 2 naklen yayınlayacak. Bu maçla alakalı trend olan aramalar şöyle: Efes Galatasaray maçı izle, Efes Galatasaray maç linki, Efes Galatasaray yayın linki, Anadolu Efes Galatasaray şifresiz izle, Tivibu Spor 2 canlı izle, Tivibu Spor 2 şifresiz izle, Taraftarium izle, Selçuk Sports izle... Maçın yayınıyla detaylı bilgiler makalemizde…

ANADOLU EFES - GALATASARAY MAÇINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Avrupa’da Ne Yaptılar

Sezona kötü bir başlangıç yapan Anadolu Efes, hafta içi oynanan Euroleague karşılaşmasında Unics Kazan’ı 71-68 yenmeyi başararak ilk galibiyetini aldı. Galatasaray ise FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Igokea’yı deplasmanda 85-89 yenerek, grubunda 2’de 2 yaptı. Geçtiğimiz hafta ligde Fenerbahçe Beko'ya kaybeden Anadolu Efes, bu maç ile tekrar özgüven kazanmak istiyor.

Lig’de Son Durum

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde 5.hafta karşılaşmaları işle heyecan devam edecek. Geride kalan 4 karşılaşma sonucu 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Anadolu Efes ile 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Galatasaray kozlarını paylaşacak. Geçen haftaki mücadelelerde Anadolu Efes, Fenerbahçe’ye 90-68 yenilirken; Galatasaray da Bahçeşehir Koleji’ne 78-85 yenilmişti.

Aralarındaki Karşılaşmalar

Anadolu Efes ile Galatasaray son 2 yılda 10 kez karşı karşıya geldi. Son 10 karşılaşmada 9 galibiyet alan Anadolu Efes, rakibi Galatasaray ile ikili rekabette oldukça üstün konumda yer alıyor.

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android