CANLI Brighton-Manchester City S SPORT MAÇ LİNKİ
23.10.2021 - 14:39

CANLI Brighton-Manchester City S SPORT MAÇ LİNKİ

Brighton ve Manchester City saat 19:30'da The American Express Community Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.Bu karşılaşma S Sport ve S Sport Plus kanallarından yayınlanacak. Maç saati yaklaştıkça arama motorlarından fazlasıyla aratılanlar şu şekilde: Brighton Manchester City canlı maç izle, Brighton Manchester City şifresiz izle, Brighton City maç linki, S Sport izle, S Sport maç linki, Taraftarium izle, Selçuk Sports izle, S Sport, S Sport canlı maç izle linki.. Karşılaşmanın yayınıyla alakalı detaylar makalemizde...

BRİGHTON MANCHESTER CİTY MAÇINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Takımlarda Son Durum

Bu akşam karşılaşacak olan Brighton ve Manchester City takımlarının ligdeki son durumlarını inceledik. Buna göre Brighton, 8 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 15 puan toplayarak 4'üncü sırada yer alıyor. Bu tablo Brighton için büyük başarı. Manchester City ise 8 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 17 puan alarak 3'üncü sırada yer alıyor.

Sakat/Cezalılar ve Maçın Hakemi

Takımların resmi internet sitelerinden alınan bilgilere göre Brighton'da Steven Alzate, Adam Webster ve Danny Welbeck sakatlıklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecekler. Manchester City'de ise Benjamin Mendy ve Ferran Torres kadroda yer almıyor. Maçı Kevin Friend, Adrian Holmes ve Simon Long üçlüsü yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Brighton: Sanchez, Duffy, Dunk, Burn, Veltman, Gross, Bissouma, Lallana, Cucurella, Maupay, Trossard
Manchester City: Ederson, Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko, De Bruyne, Rodri, Silva, Jesus, Sterling, Grealish

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android