CANLI Chelsea-Norwich S SPORT MAÇ LİNKİ
23.10.2021 - 09:10

CANLI Chelsea-Norwich S SPORT MAÇ LİNKİ

Chelsea ve Norwich City’nin 23 Ekim Cumartesi, saat 14.30’da karşı karşıya geleceği maç, S Sport ve S sport Plus'tan canlı yayınlanacak. Maç öncesi arama motorlarında trend olan sorgular şu şekilde: Chelsea Norwich canlı maç izle, Chelsea Norwich maç izle, Chelsea Norwich şifresiz izle, Chelsea Norwich maç linki, S Sport izle, S Sport Plus izle, S Sport maç linki, Taraftarium izle, Selçuk Sports izle, S Sport canlı maç izle… Karşılaşmanın yayınıyla alakalı detaylar ve maç hakkında bilgiler makalemizde…

CHELSEA-NORWICH CITY S SPORT MAÇ LİNKİ

Lig’de Son Durum

İngiltere Premier Lig’in ilk ve son basamağında bulunan iki takım, Stamford Bridge’de karşı karşıya geliyor. Geride kalan 8 karşılaşmada 19 puan toplayan Chelsea birinci sırada bulunurken, 8 karşılaşmada galibiyeti bulunmayan Norwich City, 2 puanla son sırada bulunuyor. Maçın mutlak favorisi, doğal olarak Chelsea.

Sakatlar/Cezalılar ve Maçın Hakemi

Avrupa menşeili internet sitelerinden alınan bilgilere göre,  Chelsea’de Christian Pulisic, Timo Werner,  Antonio Rüdiger, Romelu Lukaku; Norwich City’de ise Samuel Byram, Billy Girmour, Zimmermann ve Cantwell bu maçta forma giyemeyecekler. Saat 14.30’da başlayacak mücadeleyi Andy Madley yönetecek.

Muhtemel 11’ler

Chelsea: Mendy, Silva, Christiensen, Sarr, Azpilicueta, Kante, Jorginho, Kovacic, Chilwell, Mount, Havertz

Norwich City: Krul, Aarons, Ozan, Hanley, Gibson, Giannoulis, Melou, Normann, McLean, Sargent, Pukki

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android