CANLI Manchester United-Atalanta EXXEN LİNK
20.10.2021 - 10:52

CANLI Manchester United-Atalanta EXXEN LİNK

Manchester United ile Atalanta, Şampiyonlar Ligi’nin 3’üncü haftasında karşı karşıya geliyor. Bu maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, Manchester United Atalanta canlı izle, Manchester United Atalanta maç linki, Manchester United Atalanta maçı izle, Manchester United Atalanta canlı yayın linki, Manu atalanta canlı maç izle, Jest yayın izle, EXXEN maç izle, EXXEN üye olma, EXXEN yayın linki, Selçuk Sports izle, Taraftarium, şeklinde aramalar yapıyor.

MANCHESTER UNİTED-ATALANTA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Manchester United-Atalanta Maçı Canlı Yayın Linki

Manchester United-Atalanta maçı canlı yayın linki! Şampiyonlar Ligi’nin 3’üncü haftasında İngiliz devi Manchester United ile İtalyan ekip Atalanta karşı karşıya geliyor. Polonyalı hakem Szymon Marciniak’ın yöneteceği mücadele, 20 Ekim çarşamba günü, saat 22.00’da başlayacak. Maça, Manchester United’ın stadyumu Old Trafford ev sahipliği yapacak. Bu maçı, Şampiyonlar Ligi’nin resmi yayıncısı EXXEN aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Manchester United-Atalanta Maçı Canlı Takip

Şampiyonlar Ligi F grubunun 3’üncü hafta mücadelesinde Manchester United ile Atalanta karşı karşıya geliyor. Bugün 22:00'de başlayacak maçı izleyemeyecek futbolseverlerr, maçın canlı anlatımına ve istatistiklerine UEFA şampiyonlar Ligi'nin resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirler. Manchester United-Atalanta maçını canlı takip etmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Manchester United-Atalanta Canlı Takip

KIRMIZI ŞEYTANLAR İSTİKRARSIZ

Sezona Cristiano Ronaldo’nun transferiyle, ses getirerek başlayan Manchester United, inişli çıkışlı performans sergiliyor. Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de çıktığı 5 karşılaşmada, 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu 5 karşılaşmadan sonra Aston Villa’ya 0-1 yenilen Manchester United, Everton ile de evinde 1-1 berabere kaldı. Bu mücadelede Bruno Fernandes’in maçın son anlarında penaltı kaçırdığını söylemek gerek.  Geçtiğimiz hafta sonunda ise Kırmızı Şeytanlar, adeta gol düellosuna sahne olan maçta Leicester City’e 4-2 yenildi. İlk yarı karşılıklı gelen gollerle 1-1 bitti. İkinci yarı 78’inci dakikadan sonrası ise tam 4 gole sahne oldu. Çağlar Söyüncü ve arkadaşları, maçın sonunda sahadan zaferle ayrıldılar.

ATALANTA FARKLI KAZANDI

İtalya temsilcisi Atalanta, mütevazı bütçesiyle büyük takımların korkulu rüyası olmaya bu sene de devam ediyor.  İtalya ligi Serie A’da geride kalan 8 karşılaşma sonucunda 14 puanla 6’ıncı sırada bulunan Atalanta, geçtiğimiz hafta sonu Empoli ile karşılaştı. Pazar günü oynanan maçta Atalanta, rakibini adeta sahadan sildi. Sloven golcü Josip Ilicic’in bir de penaltı kaçırdığı mücadelede, 1-4’lük skorla galip ayrılan ekip Atalanta oldu. Atılan 4 golün ikisi Ilicic’den gelirken, 1 gol de Zapata’dan geldi. Diğer golü ise Empoli’de forma giyen 19 yaşındaki genç oyuncu Mattia Viti kendi kalesine attı.

F GRUBU’NDA NELER OLDU

Manchester United, Atalanta, Young Boys ve Villarreal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin F Grubu'nda mücadele veriyor. Atalanta, grupta oynadığı ilk maçta Villarreal deplasmanından 2-2’lik skorla döndü. İkinci karşılaşmalarında ise evinde İsviçre ekibi Young Boys’ı 1-0 ile geçtiler. Kırmızı şeytanlar ise gruba şok bir yenilgiyle başladı. Young Boys deplasmanında öne geçmeyi başarmalarına rağmen, gördükleri kırmızı kartın da etkisiyle, 2-1’lik yenilgiye engel olamadılar. Geçen sene UEFA Avrupa Ligi finalinde yenildikleri Villarreal’i, grubun ikinci maçında 2-1 yenen Manchester United, puanını 3’e yükseltti ve averajla Young Boys’ın ardından 3’üncü sırada kendine yer buldu.

TAKIMLARDA SON DURUM

Sezona büyük beklentilerle başlayan Manchester United, beklenin altında bir başlangıç yaptı. Jadon Sancho, Raphael Varane ve Cristiano Ronaldo transferleriyle ses getiren Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de 6’ıncı sırada, Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk iki maç sonucunda 3’üncü sırada bulunuyor. Savunmada milli oyuncumuz Merih Demiral başta olmak üzere, Koopmeiners, Zappacosta, Romero gibi oyuncuları kadrosunda katan Atalanta, Serie A’da 6’ıncı sırada bulunurken, Şampiyonlar Ligi’nde grupta lider konumunda. Bu iki ekibin mücadelesinde,  Manchester United’da Varane  ve Martial sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Atalanta cephesinde ise Hateboer, Djimsiti, Pessina, Gosens, Toloi sakatlıkları sebebiyle oynayamayacaklar.

Futbolun Şehirleri Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
Futbolun Şehirleri Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un sevilen programı Futbolun Şehirleri, her Perşembe beIN Sports HD ...

Lig Merkezi Her Hafta Sonu beIN Sports Haber’de
Lig Merkezi Her Hafta Sonu beIN Sports Haber’de
beIN Sports’un liglerdeki son durumun mercek altına alındığı programı Lig Merkez ...

Final Her Salı beIN Sports HD 1’de
Final Her Salı beIN Sports HD 1’de
Süper Lig’de geride kalan haftanın değerlendirildiği Final programı, her Salı gü ...

Spor Gazetesi Hafta İçi Her Gün 11.00’de Tivibu Spor’da
Spor Gazetesi Hafta İçi Her Gün 11.00’de Tivibu Spor’da
Tivibu Spor’un sevilen programı Spor Gazetesi, hafta içi her gün 11.00’de futbol ...

Kuşak Çatışması Her Çarşamba 21.00’de beIN Sports HD 1’de
Kuşak Çatışması Her Çarşamba 21.00’de beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un sevilen programı Kuşak Çatışması, her Çarşamba 21.00’de izleyicil ...

Kaleci ve Golcü Her Çarşamba 20.00’de beIN Sports HD 1’de
Kaleci ve Golcü Her Çarşamba 20.00’de beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un ilgi çekici programlarından biri olma yolunda ilerleyen Kaleci ve ...

Önder Özen ve Emre Özcan Socrates Dergi’de Türk Futbolunun Sorunlarına Değinecek
Önder Özen ve Emre Özcan Socrates Dergi’de Türk Futbolunun Sorunlarına Değinecek
Socrates Dergi, Youtube’da özel bir seriye başlayacağını duyurdu. Her Cuma günü ...

Muhabir Masası Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
Muhabir Masası Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un 2021/22 sezonuyla birlikte imza atmaya başladığı programlardan Mu ...

beIN Manşet Hafta İçin Her Gün beIN Sports Haber ve beIN Sports HD 1’de
beIN Manşet Hafta İçin Her Gün beIN Sports Haber ve beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un sevilen programı beIN Manşet, hafta içi her gün saat 11.00’de beI ...

beIN Tenis Her Pazartesi 15.00’te beIN Sports Haber’de
beIN Tenis Her Pazartesi 15.00’te beIN Sports Haber’de
beIN Sports’un yeni programlarından beIN Tenis, yaklaşık 2 ay önce yayın hayatın ...
Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android