CANLI Atletico Madrid-Liverpool EXXEN LİNK
19.10.2021 - 17:24

CANLI Atletico Madrid-Liverpool EXXEN LİNK

İspanyol temsilcisi Atletico Madrid ile İngiliz ekibi Liverpool, Şampiyonlar Ligi B grubunda karşı karşıya geliyor. Önemli iki takımın mücadelesine istinaden futbolseverler, Atletico Madrid Liverpool canlı maç izle, Atletico Madrid Liverpool yayın linki, Atletico Madrid Liverpool canlı maç izle, Atletico Madrid Liverpool maçı izle, EXXEN üye ol, EXXEN maç izle, EXXEN yayın linki, Selçuk Sports izle, Taraftarium İzle şeklindeki aramalar maç saati yaklaştıkça artıyor.

ATLETİCO MADRİD LİVERPOOL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Atletico Madrid-Liverpool Maçı Canlı Yayın Linki

Atletico Madrid-Liverpool maçı canlı yayın linki! Şampiyonlar Ligi B grubu 3’üncü hafta mücadelesinde iki köklü kulüp 19 Ekim Salı akşamı saat 22.00’da Atletico Madrid’in stadyumu Estadio Metropolitano’da karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Türkiye'deki resmi yayıncısı EXXEN'dir. Bu müsabakayı, EXXEN aboneleri canlı olarak izleyebilir.

Atletico Madrid-Liverpool CANLI TAKİP

Şampiyonlar Ligi B Grubu 3’üncü hafta mücadelesinde Atletico Madrid ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Saat 22.00’de oynanacak mücadele EXXEN'den yayınlanacak. Bu karşılaşmayı canlı izleyemeyecek futbolseverler, Şampiyonlar Ligi'nin resmi sitesindeki sayfadan, maçı canlı takip edebilirler.

Atletico Madrid-Liverpool Canlı TAKİP

B GRUBUNDA DEV MÜCADELE

Şampiyonlar Ligi B grubunun favori iki takımı Atletico Madrid ile Liverpool karşı karşıya geliyor. Grupta 4 puanla 2’nci sırada yer alan Atletico Madrid, birçok fırsattan yararlanamadığı ilk maçta evinde Porto ile 0-0 berabere kalırken, ikinci maçta deplasmanda Luis Suarez’in 90+7’inci dakikada attığı golle Milan’ı 2-1 yenmeyi başardı. Gruba 2’de 2 ile başlayan Liverpool ise ilk maçında muhteşem bir geri dönüşle evinde Milan’ı 3-2 yendikten sonra Porto engelini 5-1 gibi farklı bir skorla geçti. Grubun diğer karşılaşmasında ise Milan, Portoya konuk olacak. İki maçta TSİ 22.00’da başlayacak. 

LİVERPOOL GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Alman teknik adam Jurgen Kloop’un öğrencileri sezona dolu dizgin başladı. Liverpool, İngiltere Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 10 maçta da yenilmedi. Kırmızı beyazlılar, ligde oynadıkları 8 maç sonunda, 5 galibiyet, 3 beraberlik ile 18 puan topladılar ve Chelsea’nin ardından 2’nci sıraya yerleştiler. Geçtiğimiz hafta sonunda ise yıldız oyuncular ön plandaydı. Watford karşısında 5-0’lık skorla ayrılan Liverpool’da Salah, Mane, Firmino üçlüsü izleyenleri büyüledi. Bu sene adından sıkça söz ettiren Salah, klas gollerine bir yenisini eklerken Sadio Mane'ye de harika bir asist yaptı.

LİVERPOOL İSPANYA’DA ŞANSSIZ

Grubun iki güçlü takımı İspanya’da kozlarını paylaşacak. Bu maç öncesi Liverpool adına çok da hoş olmayan bir istatistik söz konusu. Liverpool, daha önce hiçbir Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Atletico Madrid’i yenemedi. İngiliz temsilcisi, İspanya deplasmanında çıktığı son yedi maçın hiçbirini kazanamazken, bu maçların altısında mağlup ayrıldı; birinde berabere kaldı. Bununla birlikte Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son yedi deplasman maçında hiç yenilmedi. Bu maçlarda 18 gol atan Liverpool, sadece 3 gol yedi. Liverpool’un İspanya’da ne yapacağı merak konusu.

MERAK EDİLEN OYUNCULAR

Liverpool formasını 2010-2014 yılları arasında 4 sezon terleten Suarez eski takımına karşı forma giyecek. Takımının skor yükünü çeken golcü, beş tanesi ilk 11 olmak üzere 8 maçta oynadı ve 4 gol, 1 asistlik katkı yaptı. Geçen sezon 32 maçta 21 kez fileleri sarsmıştı. Liverpool’un yıldızı Mohammed Salah, sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Attığı enfes goller ve muhteşem performansıyla dünyanın elit futbolcuları arasındaki yerini alan Mısırlı futbolcu, bu sezon  8 maçta 7 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

TAKIMLARDA SON DURUM

İngiliz ekibi Liverpool’da tecrübeli orta saha Thiago ile genç yetenek Elliot, İspanyol ekibi Atletico Madrid’de ise Gimenez ve Cunha sakatlıkları yüzünden bu önemli karşılaşmada forma giyemeyecekler. Tecrübeli  savunma oyuncusu Savic ise kart cezasından dolayı takımdaki yerini alamayacak. Cezalı ve sakat oyuncularla birlikte Atletico Madrid’in bu maça dinlenmiş olarak geleceğini söylemekte fayda var. Ligdeki Granada maçı, Güney Amerikalı oyuncuların gelememesi ve oyuncuları koruma gerekçesiyle ertelenirken, Liverpool ise Watford deplasmanından İspanya'ya geliyor.

Futbolun Şehirleri Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
Futbolun Şehirleri Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un sevilen programı Futbolun Şehirleri, her Perşembe beIN Sports HD ...

Lig Merkezi Her Hafta Sonu beIN Sports Haber’de
Lig Merkezi Her Hafta Sonu beIN Sports Haber’de
beIN Sports’un liglerdeki son durumun mercek altına alındığı programı Lig Merkez ...

Final Her Salı beIN Sports HD 1’de
Final Her Salı beIN Sports HD 1’de
Süper Lig’de geride kalan haftanın değerlendirildiği Final programı, her Salı gü ...

Spor Gazetesi Hafta İçi Her Gün 11.00’de Tivibu Spor’da
Spor Gazetesi Hafta İçi Her Gün 11.00’de Tivibu Spor’da
Tivibu Spor’un sevilen programı Spor Gazetesi, hafta içi her gün 11.00’de futbol ...

Kuşak Çatışması Her Çarşamba 21.00’de beIN Sports HD 1’de
Kuşak Çatışması Her Çarşamba 21.00’de beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un sevilen programı Kuşak Çatışması, her Çarşamba 21.00’de izleyicil ...

Kaleci ve Golcü Her Çarşamba 20.00’de beIN Sports HD 1’de
Kaleci ve Golcü Her Çarşamba 20.00’de beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un ilgi çekici programlarından biri olma yolunda ilerleyen Kaleci ve ...

Önder Özen ve Emre Özcan Socrates Dergi’de Türk Futbolunun Sorunlarına Değinecek
Önder Özen ve Emre Özcan Socrates Dergi’de Türk Futbolunun Sorunlarına Değinecek
Socrates Dergi, Youtube’da özel bir seriye başlayacağını duyurdu. Her Cuma günü ...

Muhabir Masası Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
Muhabir Masası Her Perşembe beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un 2021/22 sezonuyla birlikte imza atmaya başladığı programlardan Mu ...

beIN Manşet Hafta İçin Her Gün beIN Sports Haber ve beIN Sports HD 1’de
beIN Manşet Hafta İçin Her Gün beIN Sports Haber ve beIN Sports HD 1’de
beIN Sports’un sevilen programı beIN Manşet, hafta içi her gün saat 11.00’de beI ...

beIN Tenis Her Pazartesi 15.00’te beIN Sports Haber’de
beIN Tenis Her Pazartesi 15.00’te beIN Sports Haber’de
beIN Sports’un yeni programlarından beIN Tenis, yaklaşık 2 ay önce yayın hayatın ...
Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android