ŞİFRESİZ MAÇ İZLE Trabzonspor-Fenerbahçe BEİN MAÇ LİNKİ
17.10.2021 - 14:45

ŞİFRESİZ MAÇ İZLE Trabzonspor-Fenerbahçe BEİN MAÇ LİNKİ

Haftanın en önemli karşılaşmasında Trabzonspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları maç saati yaklaştıkça Trabzonspor Fenerbahçe canlı maç izle, Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı izle, Trabzonspor Fenerbahçe maç izle, TS FB canlı maç izle, FB maç izle, Trabzonspor Fenerbahçe canlı futbol maçı izle, Trabzon Fener canlı maç linki, Trabzon Fener canlı maç izle, Fenerbahçe maçı izle, Trabzon maçı izle, Fenerbahçe BEİN izle, BEİN izle, SüperLig Canlı İzle, Canlı BEİN izle, Taraftarium link, Selçuk Spor Link tarzındaki internet aramalarını arttırmış durumdalar.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki


Trabzonspor-Fenerbahçe Canlı Yayın İzleme Linki! Türkiye Süper Ligi'nin bu haftaki en kritik maçı olan Trabzonspor-Fenerbahçe bu akşam saat 19:00'da, Medical Park Stadyumu'nda oynanıyor. Heyecan dolu müsabakayı beİN Sports HD 1 kanalından canlı, kesintisiz ve HD kalitede izleyebilirsiniz. Bu maçı izlemek isteyen taraftarların beIN Connect yada Digitürk aboneliklerinin olması gerekmektedir. Biliyorsunuz ki Türkiye Süper Ligi'nin tek ve resmi yayıncısı beIN Sports'dur.

Trabzonspor-Fenerbahçe beİN Sports Haber İzle

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı CANLI TAKİP

Karadeniz Fırtınası Trabzon, bu hafta evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Saat 19:00'da başlayacak olan maçı televizyondan izleyemeyecek olan taraftarlar, canlı anlatım özelliğini sunan beIN Sports'un web sitesindeki maç merkezi bölümünü takip edebilirler.

TRABZON-FENER MAÇI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor-Fenerbahçe FB TV İZLE

Trabzon'da Liderlik Yarışı

Süper Lig'de geride kalan 8 haftada topladığı 19 puan ile liderlik koltuğunda oturan sarı lacivertli ekip, 18 puan ile 2'nci sırada bulunan Trabzonspor ile liderlik maçına çıkıyor. Heyecan dolu 90 dakika sonunda kimin lider olacağı merak konusu. Bu sezon Pereira ile güzel bir enerji yakalayan Fenerbahçe, geride kalan 8 haftada sadece 1 kez mağlubiyet yüzü gördü. 6 galibiyeti ve 1 beraberliği bulunan sarı lacivertliler, lider olarak geldiği Trabzon'dan lider olarak dönmeyi amaçlıyor. Karadeniz Fırtınası Trabzonspor ise çıktığı 8 maçta hiç mağlubiyet almadı. 5 galibiyet ve 3 beraberlik ile yoluna devam eden Trabzonspor, bu serisini devam ettirerek taraftarının önünde liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Fenerbahçe Trabzon'daki Maçlarda Geride

Süper Lig'in 9'uncu haftasında kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor ve Fenerbahçe, şimdiye dek Trabzon'da resmi ve özel toplam 54 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 18'ini sarı lacivertliler kazanırken, 23'ünü ise bordo mavililer zafer ile taçlandırdı. Kalan 13 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Bu maçlarda Fenerbahçe 58 gol atarken, Trabzonspor 62 gol ile yanıt verdi. Trabzon'da oynanan maçlarda en farklı skor, 0-4 ile 2015/16 sezonunda oynanan ve Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle biten maçta gerçekleşti.

Bordo Mavililer 222 Gündür Namağlup

Trabzonspor, ligde son 20 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. En son geçtiğimiz sezon kendi sahasında oynadığı Alanyaspor'a 3-1 yenilen bordo mavililer, tam 222 gündür kaybetmiyor. Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında oynadığı 20 lig maçında 9 galibiyet alan Trabzonspor, 11 kere de sahadan beraberlik ile ayrılarak muazzam denilebilecek bir seriye imza attı. Bu seriye Fenerbahçe karşısında da devam edebilecek mi sorusu, taraftarların en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Akşam 19:00'da oynanacak heyecan dolu maç sonunda bu soru da cevabını bulmuş olacak.

İki Takımın Eksikleri

Trabzonspor'da Hamsik, Abdülkadir Parmak ve Koita, sakatlıklarından dolayı kadroda yer almıyor. Fenerbahçe'de ise milli maçta gözünden aldığı darbe sonucu yaralanan Serdar Aziz'in durumu maç saatinde belli olacak.

Trabzon Fener Muhtemel 11'ler

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği haftanın maçında muhtemel 11'ler şöyle:

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hugo, Denswil, Berat Özdemir, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Jae Kim, Szalai, Gustavo, Zajc, Osayi Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Berisha, Serdar Dursun

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android