ŞİFRESİZ MAÇ İZLE Clermont-Lille Canlı İzle beIN CANLI YAYIN
16.10.2021 - 12:51

ŞİFRESİZ MAÇ İZLE Clermont-Lille Canlı İzle beIN CANLI YAYIN

Messi’nin katılımıyla beraber popülerliğini daha da artıran Fransa Ligue 1’de gözler milli maç arasından sonra oynanacak olan 10'uncu hafta müsabakalarına çevrilmiş durumda. 16 Ekim Cumartesi günü Fransa Ligue 1 maç programında sadece 2 maç bulunuyor. Bu iki müsabakanın ilkinde temsilcilerimizin oynadığı Lille, Clermont deplasmanına çıkıyor. Karşılaşmayı ekran karşısından izlemek adına; spor severler Clermont Lille maç izle, Clermont Lille şifresiz izle, Fransa Ligue 1 ücretsiz izle, Lille ücretsiz maç linki, beIN Sports canlı maç yayını, canlı beIN izle benzeri popüler arama sonuçlarına yöneliyor. Gabriel Montpied Stadyumu’nda oynanacak olan bu zorlu karşılaşmaya dair tüm canlı yayın detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

CLERMONT-LİLLE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Clermont-Lille Maçı Canlı Yayın Linki

Clermont Lille İzleme Linki! Dünya Kupası elemeleri için verilen aranın hemen ardından Fransa Ligi’nde birbirinden zorlu maçlar bizleri bekliyor. Bu müsabakalardan biri olarak görülen Clermont-Lille karşılaşmasını herhangi bir sorun olmaksızın şifresiz şekilde izleyebilmek adına, Fransa Ligue 1’in resmi yayıncısı olan beIN Sports platformuna abone olmanız şarttır.  16 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’da başlayacak olan bu maç, Digiturk’ün beIN Sports HD 3 kanalında futbol severlerle buluşacak.

Clermont-Lille Maçı Canlı Takip

Bu sene, tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik gibi temsilcilerimizin varlığından dolayı Lille maçlarına ülkemizde büyük bir ilgi söz konusu. Bol gollü ve heyecanlı maçlara sahne olan Lille takımının Clermont deplasmanındaki müsabakasını ekran karşısında izleyemeyecek durumda olanlar, 90 dakika boyunca maç takibi yapabilecekler. Clermont Lille maçı canlı takip için beIN Sports platformunun sunduğu “Maç Merkezi” hizmetinden faydalanabilirsiniz.

CLERMONT-LİLLE MAÇI CANLI TAKİP

CLERMONT-LİLLE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Lille Bu Hafta Burak’sız

Fransa Ligue 1 ‘de geçtiğimiz seneyi şampiyon tamamlayarak son derece önemli bir başarıya imza atan Lille, bu sene bu hedefe çok da yakın durmuyor. Takımı şampiyon yapan teknik adam Galtier ile sezon sonunda sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Lille, sezona oldukça kötü bir başlangıç yapmış olsa da son haftalarda aldığı puanlarla toparlanmış görünüyor. Ligde üst üste üç maç kazanan son şampiyon, Marsilya galibiyetinin morali ile Clermont deplasmanına çıkacak. Fakat bu müsabaka için kötü haber, milli oyuncumuz Burak Yılmaz’ın bu hafta kart cezalısı olması nedeniyle takımını yalnız bırakacak olması.

Clermont 7 Haftadır Kazanamıyor

Her ne kadar iç saha maçlarında gol atma başarısı gösterse de genel anlamda istikrarsız bir görüntü çizen Clermont, şu ana dek rakipleri için ciddi bir tehdit oluşturamadı. Lige bu sene dahil olan ve doğal olarak adaptasyon sorunlarını aşmaya çalışan takım, her ne kadar ilk 4 haftada dikkat çekici bir başlangıç yapmış olsa da sonrasındaki düşüşe engel olabilmiş değil. Clermont; milli maç arasından sonra, takımı golleriyle sırtlamaya devam eden Mohamed Bayo önderliğinde yeni bir çıkış arıyor.

Zeki Çelik’in Ayrılığı Gündemde

Geçtiğimiz sezonu tam anlamıyla rüya gibi geçiren Zeki Çelik, bu sene yaptığı bireysel hatalarla zaman zaman gündeme geliyor. Geçen seneki formundan uzak bir izlenim yaratan milli futbolcunun, takımdan ayrılacağı gelen haberler arasında. Özelikle bu hafta gündeme düşen transfer söylentilerine göre Zeki Çelik’in Atletico Madrid ya da Fiorentina gibi takımlarla görüşme halinde olduğu belirtiliyor. Milli oyuncu son hafta iç sahada oynanan Marsilya müsabakasında 90 dakika boyunca sahada yer aldı.

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android