CANLI MAÇ İZLE PSG Angers BEIN MAÇ LİNKİ
15.10.2021 - 17:08

CANLI MAÇ İZLE PSG Angers BEIN MAÇ LİNKİ

PSG Angers canlı yayın linki, PSG Angers canlı maç izle, PSG maçı izle, PSG Angers maçı canlı yayın, PSG maçı izle, PSG Angers şifresiz izle, PSG Angers maç linki, Ligue 1 maç yayını gibi aramaların yanında, karşılaşmanın tüm detayları bu makalenin içerisinde.

PSG ANGERS MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN İÇİN TIKLAYIN

PSD Angers Maçı Canlı Görsel

PSG-ANGERS MAÇI CANLI YAYIN LİNKİ

CANLI PSG-ANGERS izleme linki! Ligue 1 Fransa liginin 10'uncu haftası, 15 Ekim Cuma günü 22.00’da PSG-Angers mücadelesi ile başlıyor. Bu mücadeleyi  Bein Sports 2 ekranlarından seyredebilirsiniz. Başta Süper lig olmak üzere, birçok Avrupa futbol ligini yıllardır ekranlarımıza taşıyan Bein Sports, maçın Türkiye'deki tek resmi yayıncısıdır.

PSG-ANGERS CANLI TAKİP

Ligue 1’in tek adresi Bein Sports. Haftanın açılış mücadelesinde PSG ve Angers karşı karşıya gelecek. Maçı izleme imkanı olmayan futbolseverler, istatistikler ve canlı anlatıma beIN Sports'un sitesindeki Maç Merkezi bölümünden erişebilirler.

PSG-ANGERS CANLI TAKİP

PSG-ANGERS BEIN SPORTS HABER İZLE

LİDER PSG’YE RENNES ÇELMESİ

Ligde geri kalan 9 MAÇ sonunda 24 puan ile zirvede yer alan PSG, ilk yenilgisini Rennes deplasmanında aldı. Sahada silik bir görüntü çizen Paris, kalesindeki 2 gole engel olamadı. PSG maç boyu bir tane bile isabetli şut çekemezken, Rennes’in kaleye bulan 4 şutundan 2’si filelerle buluştu. Her ne kadar ligdeki ilk puan kaybı gibi görünse de bu kayıp bazı şeylerin habercisi olabilir. Puan kaybı bir şeylerin habercisi mi? Yoksa sadece birkaç basit hatadan mı kaynaklı gelecek günlerde göreceğiz.

ANGERS SÜRPRİZ PEŞİNDE

Ligde 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 4'üncü sırada yer alan Angers, PSG karşısında sürpriz arayacak. Angers bu sene yenilmesi güç bir takım olduğunu rakiplerİne hissettirdi. Yenildiği tek takım olan Nantes karşısında ilk yarıda dağıldılar. Motivasyonları düştü diyebiliriz. İlk 24 dakikada tam 3 gol yediler. Bütçesi PSG’ye nazaran düşük olan ekipte dikkat çeken oyuncular ise 2 gol, 2 asistle oynayan 35 yaşındaki Fransız orta saha Thomas Mangani ile birlikte 3 asist ile oynayan 29 yaşındaki bir diğer Fransız orta saha Jimmy Cabot. Angers’in, bünyesinde birçok Dünya yıldızı barındırdan PSG karşısında neler yapacağı merak konusu.

İKİLİ REKABETTE PARİS FARKI

İki ekip arasında oynanan maçlarda PSG farklı bir şekilde üstün. PSG’nin en uzun yenilmezlik serisi yakaladığı rakibi, son 21 karşılaşmada mağlup olmadığı Angers. Oynanan son 21 karşılaşmanın 14’ünde Paris sahadan galip ayrılırken, 7 maç beraberlikle sonuçlandı. Bu sezona odaklanırsak, Ligue 1 maçlarının son 15 dakikalarında en fazla gol atan iki ekip, PSG ve Angers. Ligde 14 gol atan Angers’a karşı PSG, bu sezon en çok gol atan takım konumunda.  Bu sezon ligde 22 kez fileleri sarstılar.

MERAK EDİLEN OYUNCULAR

Fransız genç yıldız 22 yaşındaki Kylian Mbappe 4 maçtır gol atamıyor. Normal şartlarda bir golcü için sıradan bir durum olarak görülebilir. Ancak Mbappeyi düşündüğümüzde alışık olmadığımız bir durum diyebiliriz. Bu maçta gol orucunu bozabilecek mi, göreceğiz. Takıma adapte olma sorun yaşayan Lionel Messi ise Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City mücadelesinde yeni takımıyla ilk gol sevincini yaşadı. Sağlıklı bir Messi her takımın korkulu rüyası. Birçok yıldızı bulunan PSG’de, en çok gol atan oyuncu ise 4 gol ile Ander Herrera. İspanyol futbolcu sezona iyi başladı.

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android