CANLI Partizan-Türk Telekom S SPORT MAÇ LİNKİ
27.10.2021 - 12:22

CANLI Partizan-Türk Telekom S SPORT MAÇ LİNKİ

Partizan ile Türk Telekom’un 27 Ekim Çarşamba günü, saat 21.30’da karşı karşıya geleceği mücadele S Sport ve S Sport Plus kanallarından naklen yayınlanacak. Bu maçla alakalı trend aramalar şu şekilde: Partizan Türk Telekom canlı izle, Partizan Türk Telekom maç izle, Partizan Türk Telekom canlı maç izle, Partizan Türk Telekom canlı yayın linki, Partizan Türk Telekom maçı canlı izle, Türk Telekom Eurocup izle, Eurocup izle, S Sport canlı izle, S Sport yayın link, S Sport şifresiz izle, Taraftarium izle, Selçuk Sports izle… Mücadelenin yayını hakkında detaylar makalemizde yer alıyor…

PARTİZAN-TÜRK TELEKOM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Eurocup’da A Grubu

Eurocup, bu sene bildiğimizin aksine 2 grup ile başladı. A grubu ve B grubu olarak ikiye ayrılan ligde 10’ar takım bulunuyor ve ilk 8’e girmeyi başaran takımlar kendilerini bir üst tura yazdırıyor. A grubunda Partizan ve Türk Telekom’un yanı sıra, Badalona, Lokomotiv Kuban, Lietkabelis, Levallois, Hamburg, Wroclaw,  Andorra ve Trento bulunuyor. Her iki ekip de grupta oynadıkları ilk maçları kazandılar. Bakalım hangi ekip yoluna kayıpsız devam edecek?

Takımların Son Durumu

Zeljko Obradovic’in önderliğinde yeni sezona başlayan Partizan, ligde ve Eurocup’da oynadığı tüm karşılaşmaları kazanmayı başardı. Partizan, Adriyatik Ligi’nde 5’de 5 yaparken, Eurocup’ta oynadığı tek karşılaşmada Alman ekibi Hamburg’u yendi. Türk Telekom, ING Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde parkeye çıktığı 5 maçın yalnızca 2’sini kazanabildi. Eurocup’da ise çıktığı tek karşılaşmada Fransız temsilcisi Levallois’i mağlup etti.

Oyuncu İstatistikleri

Partizan, kendi yerel liginde 5 karşılaşmaya çıktı. Oynanan 5 karşılaşma sonucu ön plana çıkan oyuncu Zach Leday idi. Leday 4 maçta forma giyerken, 13,75 sayı, 3 asist ve 7 ribaund ortalamasıyla oynadı. Partizan-Hamburg mücadelesinde ise Kevin Punter 26 sayı atarak galibiyetin mimarı oldu.

Türk Telekom, kendi yerel liginde tıpkı Partizan gibi 5 karşılaşmaya çıktı. Oynanan 5 karşılaşma sonucu ön plana çıkan oyuncu maç başına 14,3 sayı ortalaması yakalayan Aaron Harrison’dı. Eurocup’da oynanan Levallois karşılaşmasında ise Alex Perez 18 sayı ve 13 asist ile galibiyetin mimarı oldu.

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android