CANLI Fenerbahçe Beko-Barcelona BEIN SPORTS 3 MAÇ LİNKİ
26.10.2021 - 11:28

CANLI Fenerbahçe Beko-Barcelona BEIN SPORTS 3 MAÇ LİNKİ

Fenerbahçe Beko ile Barcelona’nın 26 Ekim Salı günü, saat 20.45’te karşı karşıya geleceği mücadele, Bein Sports 3 kanalından naklen yayınlanacak. Bu maçla alakalı trend olan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Barcelona canlı izle, Fenerbahçe Barcelona yayın linki, Fenerbahçe Barcelona maçı canlı izle, Fenerbahçe Barcelona izle, Fenerb Barca izle, Fenerbahçe Euroleauge maçı izle, Euroleague  izle, Bein Sports 3 şifresiz izle, Bein izle, Taraftarium izle, Selçuk Sports izle… Bu önemli karşılaşma hakkında detaylar makalemizde…

FENERBAHÇE BEKO - BARCELONA MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Euroleague’de Son Durum

Euroleague’de oynanan 5 karşılaşma sonucu 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Fenerbahçe Beko, kendine 10’uncu sırada yer buldu. İspanyol ekibi Barcelona ise çıktığı 5 karşılaşmanın 5’ini de kazanarak Euroleague’de liderlik koltuğunda bulunuyor.

Takımların Son Durumu

Fenerbahçe Beko oynadığı son 2 karşılaşmada sahadan yenik ayrıldı. Real Madrid deplasmanında iyi oyunun karşılığını alamadı ve 70-69 ile kaybetti. Bursaspor ile oynadığı mücadelede ise sahada varlık gösteremedi. Henry ve Vesely’nin dinlendirildiği maçta sarı lacivertliler, Bursaspor’a 84-73 yenildi. Barcelona ise bu sezon, Liga ACB ve Euroleague’de oynadığı tüm maçlarda sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Son iki karşılaşmasında, Avrupa’da Zenit’i 84-58 yenen Barcelona, Liga ACB’de ise Malaga’yı 75-73 yendi. Önemli mücadele öncesi Fenerbahçe Beko’da Barthel, Barcelona’da ise Abrines forma giyemeyecek.

Aralarındaki Karşılaşmalar

Fenerbahçe Beko ile Barcelona Euroleague sahnesinde 26 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 26 müsabakanın 10’unu temsilcimiz kazanırken, 16’sını Barcelona kazandı. Geçen sezon oynanan 2 maçı da İspanyol temsilcisi Barcelona kazanmıştı.

Facebook
Twitter
Instagram
Mobil Uygulamalar
Android